GÄSTINLÄGG! :D

Publicerat: 2011-12-18 | 15:29:44 i Allmänt
Tjo! Gästinlägg av världens snyggaste grabb bara för att min flickvän är trög och aldrig bloggar, SKÄMS!
Hon åker hem till landet idag, fett synd men men, Hon är snygg ändå <3
Vi har snö i Stockholm, Lite finare lite bättre! ;D
Hur har er helg varit? :)

Puss & Kram! <3

REDIGERING DAGEN LÅNG

Publicerat: 2011-12-15 | 15:31:14 i Allmänt
En heldag med redigering. najs?
Lite jobbigt faktiskt, känner verkligen att jag är helt störd i huvudet just nu. Bokstavligt talat. Suttit och tittat på skärmen konstant i typ sju timmar nu.
Slutade egentligen halv tio idag, så typ alla gick hem då. Men jag var tvungen att sitta kvar på skolan eftersom jag ska ha körlektion om en timma. (Första körlektionen, LÄSKIGT!) Det gjorde dock inte så mycket eftersom snälla Alexandra satt kvar och gjorde mig sällskap heeeeela dagen. Vad ska man göra utan er?

Har idag åstadkommit att göra en filmaffisch, produktbild på en mobiltelefon, stilleben, offert och faktura.
Nu ska jag försöka plugga lite matte. Räta linjen, här kommer jag!


Min produktbild


Bless!


Var tog tiden vägen?

Publicerat: 2011-12-12 | 20:09:56 i Allmänt
Alltså, jag kan ju inte riktigt vara frisk. Det borde vara någonting som är fel när man känner att man gärna hade haft fyra veckor kvar innan lovet istället föt två.
Två veckor kvar till jullovet. TVÅ! Det är ju ingenting!
Hur ska jag hinna klart med allt?
Jag ska lämna in minst tre fördjupningar. Ha fyra prov. Göra två presentationer. Och handla klart alla julklappar (vilket jag inte ens börjat med än). På två veckor? O.o 

Någon som kan stanna tiden en stund åt mig?



näsdukar i hög

Publicerat: 2011-12-07 | 19:29:37 i Allmänt
Nu har jag varit hemma från skolan i tre dagar och börjar tröttna på att missa alla lektioner. Med plugg upp över öronen såhär i juletid försöker man ändå känna att man är "klar" för dagen och ha lite fritid.
Nu börjar jag friskna till och imorgon har vi flextid hela dagen, vilket innebär att vi inte behöver vara i skolan för att göra de uppgifter vi har. Jag ska ägna morgondagen åt att sova så jag blir helt frisk någon gång, och sedan ska jag använda Malin som modell till en filmaffisch. Det blir spännande!
Sedan ska jag försöka ta mig in till allra sista lucia-övningen innan lördagens julfest. Näsan kan rinna bäst den vill, men jag hoppas att hostan är borta så jag kan sjunga lite i alla fall. Hopplöst att vara förkyld!
Nu ska jag lyxa till det med lite tv-tittande. 

Mors!

RSS 2.0