Bara packa lagom mycket..

Publicerat: 2012-02-17 | 13:44:30 i Allmänt
Skön sovmorgon, god frukost, en skön timma i solstolen ute då det var strålande väder och sedan fixa klart lite skolgrejer. Så har min dag sett ut hittills, helt okej!

Det slog mig precis att jag kanske borde börja packa.. 
Imorgon halv fem går bussen mot Kittelfläll, yey! Skidor för fulla muggar i en vecka, underbart.
Då min hjärnskakning fortfatande hänger kvar såhär ett år efter smällen så ska jag ta det lugnt i veckan och försöka att ramla så minimalt som det går. Vissa tycker att jag borde stanna hemma, men trots att huvudet gör det jobbigt för mig med skola och så så måste jag ju kunna leva ett liv också. Hur roligt liv har man om man aldrig kan unna sig sådant man tycker är roligt?
Så åka ska jag minsann göra, och roligt ska det bli. 
Jag ska bara tömma kameran, ladda batterierna till båda kamerorna, tvätta det sista som jag vill ha tvättat, och packa...
Bjuder på några bilder från ljudbildspelet som jag satte ihop igår, tema julpyssel.
Kärlek

Hektiskt

Publicerat: 2012-02-16 | 23:26:41 i Allmänt
Hela nio personer besöker min urtråkiga blogg, jag kan inte riktigt förstå varför, men yay me!

Jag skulle kunna skriva om massor av saker varje dag, men bloggen glöms bort bland allt annat som jag måste eller vill göra. Varför har man så hektiska liv?

Eller, det känns i alla fall alltid som att man aldrig har någon fritid. Det känns som att man pluggar hela dagarna och som att man aldrig unnar sig någonting extra roligt. Så brukar jag känna i alla fall. Men här om kvällen slog det mig att jag faktiskt inte pluggade någonting den dagen efter skolan. Jag var helt ledig och låg som en trasa i sängen hela kvällen med tv:n på och datorn i knät.
Undra hur ofta det är så: att man faktiskt inte gör någonting vettigt alls efter skolan, att man faktiskt tar helt ledigt från plikten och gör det man tycker är roligt istället.
Jag tror att man är ledig mer än man kan inse, de stunder som vi inte pluggar så tänker vi på allt plugg vi kanske egentligen borde göra. Man stressar upp sig, och de stunder som man tar ledigt från allt jobbigt, så tänker man på det istället.
Det ska jag sluta göra. Ska man strunta i att göra någonting så kan man ju strunta i att tänka på det också.
Idag har jag haft flexdag för min lärare är sjuk, har flexdag även imorgon. Så idag satte jag ihop ett ljudbildspel samt retuschade ett porträtt på alexandra som ska lämnas in typ imorgon. 

Och Alexandra, döda mig inte för att jag lägger upp den här, du är fin!

(Bilden är egentligen i färg men eftersom jag var tvungen att använda studions gröna bakgrund, då den gått sönder så det inte gick att byta, så valde jag att göra den svart-vit hit till bloggen.)

Kärlek


RSS 2.0