Fredag, Älskade Fredag

Haft en sjukt skön fredag idag!
Fotolektionen i morse började med att vår lärare blev sen, så då började vi planera var, hur och när vi vill åka innan sommaren. Vi kom fram till att vi ska åka på en 4-6dagars resa och som det lät idag blir det nog Mallorca. 12 fotogalna tjejer på en resa till Mallorca i typ 5 dagar låter ju inte helt fel!

Grejen är att vi ska samla ihop ganska mycket pengar för att kunna åka på den här fotoresan. Men vi kom fram till att vi ska ha utställningar där vi säljer bilder, fixa olika evenemang, ta en massa fotojobb av alla slag för en mindre summa pengar, och en massa annat kul.

Så om du vet med dig att du vill bli fotograferad i studio, eller ute med din syster, bror, hund, pojkvän, man, familj, kompis, eller bara med dig själv, eller om du vet om att ditt företag vill att något/någon ska fotograferas - hör av dig till oss som går foto på LBS!
Vi plåtar dig för en mindre summa pengar och vi har tillgång till studio. Sprid sprid sprid det här! Då får ni gryma foton för en billig peng, samtidigt som ni hjälper oss att komma iväg på en grym fotoresa.

Ah, sen efter allt detta planerande så slutade vi skolan klockan elva. Eller ja, vi hade flextid, men ändå!
Kom hem, åt gott fika, roade mig vid pianot en stund och nu är det bara slapp som väntar hela kvällen lång. En oerhört skön fredag med andra ord!



Slänger upp ett par spontana bild på min älskade sockersöta kusin


All kärlek!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback